Egyedi Habkarton kép (kasírozással)

Ft10.900Ft17.900

Rendelj személyre szabott habkarton portrét. Kedvenc portrédat ezúttal a lakás dísze is lehet, így a képet szinte azonnal falra is akaszhatod!

Ajándékozd meg szeretteidet egy számára kedves képről készült egyedi vektoros illusztrációval vagy lepd meg magad kedvenc képedről készült egyedi portréval.

Rendelés menete:

  1. Válassz háttérszínt az illusztrációnak ( Ha nem vagy benne biztos melyik háttér mutatna jól a képhez, akkor a “bízd ránk” opciót válaszd. Mi kiválasztjuk a grafikához legjobban hozzáillő színt.)
  2. Válassz méretet (21x30cm- A4, 30x42cm- A3, 40x60cm- A2, 60x80cm- A1)
  3. Ha szeretnél rá egyedi szöveget add meg szövegmezőben
  4. Ha szeretnél mellé a digitális változatot pipáld be a mezőt (A digitális verzió lehetővé teszi, hogy felhasználd a képet nagyobb méretben is vagy rányomtasd pólóra, telefontokra vagy más általunk nem forgalmazott tárgyra is).
  5. A képet a kosárba helyezés után a kosár oldalon tudod majd feltölteni
Törlés

Kép felirat

Ide írd milyen feliratot szeretnél a képre


Extrák

Összeg::

Extrák összesen::

Végösszeg::

Cikkszám: N/A Kategória:

Tökéletes dekoráció minden otthonba!

Falra akasztható habkarton

Kérd portrédat habkarton formátumban, így azt szinte pillanatok alatt falraakaszthatod. A habkarton ajándékozásra is kiváló lehet, hiszen így nem csak egy szívhez szoló emléket adhatsz ajándékba, de egy tökéletes faldekorációja is lehet az otthonnak.

Egyedi grafika

Ilyen képe biztosan nem lesz másnak. A kért portrét az általad beküldött kép alapján készítjük el, így az teljesen egyedi és személyre szoló lesz!

Z

Gyors szállítás

Jó munkához idő kell, de mi igyekszünk rendelésedet a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád. A leadott rendelést követően 2-3 napon belül profi grafikusunk elkészíti a portrét, amelyet kinyomtatunk és postára adunk neked.

A rendelés leadását követően kb. 7-8 nap alatt már nálad is lesz a portré!

Segítség a kép kiválasztásához

1

Válaszd ki a képet

Tippek a kép választáshoz: 

Próbáljunk jó minőségű képet választani, élénk színekkel. Fontos, hogy látszódjon a fej és az arc.

2

Tegyük személyessé

Válasszunk méretet, hátteret. Ha szeretnénk adjunk meg nevet, feliratot, idézetet (nem kötelező). Tegyük személyessé a képet