Miről lehet portrét készíttetni?

Kutya, macska, háziállat, személyekről nincs megszabva. Bárkiről tudunk portrét készíteni. Ha esetleg nagy rajongója vagy valakinek legyen az színész, énekes, stb az ő portréját is eltudjuk készíteni. A legfontosabb, hogy jó felbontású kép legyen, élénk színekkel. Minél jobb egy kép annál jobban fog kinézni a portréja. Ha segítségre van szükséged a kép kiválasztásához, bátran írj nekünk info@illustrate.hu

Melyik "alakos" verziót válasszam?

 

Grafikusaink állatok, emberek portréját egyaránt eltudják készíteni.

Ha egy ember/állatról szeretnél portrét akkor válaszd: 1 alakos – Digitális portré (JPG) , 1 alakos – poszter, 1 alakos –  Habkarton kép (kasírozással)

Ha két ember/állatról szeretnél portrét akkor válaszd: 2 alakos – Digitális portré (JPG) , 2 alakos – poszter, 2 alakos –  Habkarton kép (kasírozással)

Ha 3+/ csoportképről szeretnél portrét akkor válaszd: Csoportkép – Digitális portré (JPG) , Csoportkép – poszter, Csoportkép –  Habkarton kép (kasírozással)

 

Lehet portrét kérni felirat nélkül?

Igen. Ha felirat nélkül szeretnéd kérni akkor hagyd üresen a rendelésnél a kép felirat rublikát.

Melyik háttérszínt válasszam?

Ha nem vagy benne biztos melyik háttérszínnel mutatna jól az illusztrációd, válaszd ki a “bízd ránk” opciót. Grafikusaink kiválasztják a megfelelő hátteret, hogy jól mutasson rajta az illusztráció. (Nem csak a megadott színekből választunk).

 

Mit jelent a (habkarton) kasírozás?

A kasírozás során a nyomatott posztert könnyű habkartonra ragasztjuk. Kasírozott képet akasztóval is ellátjuk, így nincs is más dolgod, mint kitenni a falra.

Módosíthatom a rendelésem a leadás után?

Igen, lehet módosítani. Kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk a következő elérhetőség egyikén.

info@illlustrate.hu +36304960932

Miért kerül ennyibe egy portré, illusztráció?

A portrék személyre vannak szabva, mindegyik képen egy profi grafikus dolgozik. A rajz elkészítése több órás precíz munkát igényel, hogy minél élethűbb legyen a portré.

Az ár másik részét pedig a nyomtatási és anyag árak képezik. A poszter és a habkarton kép esetében is a méret nagysága befolyásolja az árat.

 

Mit csináljak ha nem vagyok megelégedve a portréval?

Semmi gond, 100%-ig visszafizetjük a rendelésed összegét. 20 napos garanciát vállalunk minden munkánkra. Ha nem vagy megelégedve keress fel minket az info@illustrate.hu email címen.

Mikor kapom meg a rendelésem?

5-8 munkanap alatt kézhez kapod a rendelésed. 

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási díj: 990 Ft 14.000 Ft felett ingyenes.

 

Sérülten érkezett a portré

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@illustrate.hu email címen vagy +36304960932 telefonszámon és gondoskodunk a cseréről vagy az összeg visszafizetéséről.

 

Hogyan lehet fizetni?

Online bankkártyás fizetéssel, közvetlen bank utalással és utánvétellel tudsz fizetni.

Ha banki átutalást választottál, akkor kérlek utald el a rendelés összegét a megadott számlára.

Az összeg beérkezését követően állunk neki a teljesítésnek.